Atenció sanitària a Catalunya

VITAM Serveis Sanitaris és una empresa dedicada a l' atenció sanitària a Catalunya. Prestem serveis extrahospitalaris en esdeveniments esportius, concerts i pràcticament tot tipus d' esdeveniments multitudinaris. També comptem amb especialistes en rescat de muntanya, neu i llocs de difícil accés. El nostre personal altament qualificat estarà per oferir-te la millor assistència possible.

Servei d'atenció sanitària a Catalunya

A VITAM Serveis Sanitaris comptem amb un equip de professionals que poden posar a la teva disposició les solucions sanitàries més eficients. Tots els integrants del nostre equip són professionals amb àmplia trajectòria, especialistes en diferents àrees, inclòs personal d' infermeria, personal mèdic, Tècnics en Emergències Sanitàries, Rescatadors, entre d'altres.

Així mateix, l'empresa compta amb els mitjans de transport necessaris per a qualsevol mena de situació. Des d' ambulàncies assistencials, vehicles adaptats i especialitzats per al transport de pacients d'acord amb les condicions en què es trobin, etc. Els nostres serveis van dirigits tant a organismes públics com a privats i particulars.

Hospitals de campanya i llocs mèdics

La característica principal que fa de VITAM Serveis Sanitaris una empresa d' assistència mèdica diferent és sens dubte el nostre personal, el qual està format per professionals de contrastada experiència que compten amb tots els recursos necessaris. Entre els quals destaquen el desplegament per salvament aquàtic, llocs mèdics sanitaris, clíniques mòbils, entre altres. D´aquesta manera, ens assegurem d´oferir una atenció sanitària òptima.

A VITAM Serveis Sanitaris som experts en aconseguir les millors solucions sanitàries. És per això que un altre dels nostres serveis insígnia és la preparació destratègies d'ecuació en tot tipus desdeveniments outdoor. Tenim cobertura en esdeveniments esportius, curses de muntanya, concerts, activitats a la neu, etc. A més, t'oferim el millor servei de transport de pacients entre Hospitals

Pots obtenir més informació posant-te en contacte amb els nostres experts sense cap mena de compromís, estarem encantats d'atendre't.