trasllats sanitaris a Catalunya

Si vols contractar serveis ja sigui de desplaçaments sanitaris a Catalunya, Dispositius de Risc Previsible, etc, VITAM Serveis Sanitaris pot oferir-te molt bones alternatives. La nostra empresa s'encarrega del trasllat de malalts i ferits emprant els Mitjans i els vehicles totalment condicionats per atendre tot tipus de Preventiu Sanitari i d' emergències de forma directa i immediata. Pots contactar amb els nostres experts i sol·licitar més informació sense cap mena de compromís.

Direcció

Carrer Pic Negre, 37, Nau 3
08272 Sant Fruitós de Bages, Barcelona

Dades de contacte

Horari

Atenció: de 09.00 a 14.00 h
Obertura: 24 hores, 365 dies a l'any

Unitats de desplaçaments sanitaris a Catalunya

VITAM Serveis Sanitaris és una de les més reconegudes empreses de transport terrestre de malalts i ferits a Catalunya. Els nostres serveis destaquen gràcies al fet que comptem amb el personal de medicina i infermeria millor capacitat. A més, els vehicles que utilitzem per cobrir el servei de trasllats sanitaris en esdeveniments exteriors és el més modern i eficient.

La nostra empresa no només es dedica al transport sanitari de qui ho necessita en esdeveniments esportius, concerts, carreres a la neu i muntanya. També som un equip d'especialistes en l' avaluació de riscos i el disseny de plans d'emergència i evacuació en esdeveniments com els abans esmentats. A més, podem oferir trasllat d'adults majors en vehicles completament condicionats i adaptats a les necessitats de cada pacient.

Clíniques de reconeixement mòbil a Catalunya

VITAM Serveis Sanitaris també posa a la teva disposició un excel·lent servei de clínica de reconeixement mòbil. En elles podràs trobar les millors solucions quan a la teva empresa o esdeveniment es presenti qualsevol emergència. Aquest servei el duem a terme en concordança amb les normatives vigents.

Com les nostres unitats de trasllat, les clínics de reconeixement mòbil estan condicionades per adaptar-se a les necessitats del pacient. Les mateixes posseeixen accessos especials per a persones amb discapacitat, sala de valoracions, equips de fred, etc. És important destacar que aquest és un servei ideal per a la realització de consultes externes i reconeixements mèdics prèviament programats.

Formulari de contacte