Transport en ambulància a Catalunya

Un dels serveis més sol·licitats pels nostres clients a VITAM Serveis Sanitaris és el transport en ambulància a Catalunya. Ens encarreguem de traslladar via terrestre al pacient o accidentat en ambulàncies totalment equipades. Les nostres ambulàncies són modernes, ja que compten amb tota mena d'elements que permeten oferir-te una atenció de qualitat. Els nostres transports es troben totalment adaptats per donar-te la millor assistència mèdica.

Transport en ambulància a Catalunya per a esdeveniments

L'objectiu central dels serveis que prestem a VITAM Serveis Sanitaris és el transport d'accidentats i pacients interhospitalaris. Per això, comptem amb unitats assistencials amb un grup de professionals qualificats a bord, igual que tot tipus de recursos necessaris. El nostre equip està conformat per experts a l'àrea de la infermeriamedicina i Tècnics que compten amb la titulació obligatòria i permisos vàlids a tot el territori nacional.

El nostre principal àmbit de serveis sanitaris es concentra en l' atenció i el transport en ambulància per a esdeveniments a l'aire lliure. A VITAM Serveis Sanitaris som responsables d'haver cobert un important nombre de festes populars, concerts, esdeveniments esportius, curses a muntanya i alta muntanya, a la neu, trail, voltes ciclistes, esdeveniments aquàtics, etc. Tenim la capacitat de proveir tot el necessari quant a logística sanitària.

Servei de planificació integral d'emergències i evacuació

A VITAM Serveis Sanitaris no només ens limitem al transport d'accidentats. Els nostres serveis també inclouen la prevenció d'accidents mitjançant el disseny de plans integrals d'emergència i evacuació. És un servei que, igual que el transport en ambulància, oferim a diferents empreses.

Comptar amb aquest eficient servei de trasllats, planificació d'emergències i evacuació per a esdeveniments és un dels grans avantatges de preferir VITAM Serveis Sanitaris. A més, pots comptar amb la nostra cobertura en rescats i esdeveniments a la muntanya.