Rescats de muntanya a Catalunya

VITAM Serveis Sanitaris t'ofereix la millor cobertura de rescats de muntanya a Catalunya. Igual que la nostra tasca en tota mena d' esdeveniments outdoor, el nostre servei de rescat és realment complet. Pots comptar amb VITAM Serveis Sanitaris perquè realitzem rescats a llocs amb poca accessibilitat. A més, ens encarreguem del trasllat en modernes ambulàncies amb personal altament qualificat.

Transport terrestre per a esdeveniments

VITAM Serveis Sanitaris s'ocupa del trasllat per via terrestre d'accidentats a esdeveniments a l'aire lliure. El nostre servei és summament complet, sempre enfocat a adaptar-nos a les necessitats del client i al seu pressupost. La nostra empresa s'encarrega, a més, d'avaluar els riscos Riscos Sanitaris en esdeveniments multitudinaris. D'aquesta manera, podem dissenyar plans d'emergència eficients i garantir la seguretat dels espectadors, dels participants i del nostre personal.

Aquesta classe de servei de transport el podem oferir gràcies a que comptem amb els mitjans i recursos de tota mena, inclosos vehicles d'intervenció ràpida. Els quals també estan dotats amb tot allò necessari per a l'atenció individual i grups de ferits.